Pesto tortilla

Deze tortilla's zijn perfect voor op een high-tea of feestje. Je kan ze ook in kleine stukjes snijden en er een saté prkker doorheen steken.

 

Bereiding: 20 minuten


Ingredïenten

  • 120 gr basilicum pesto
  • 12 plakken parma ham
  • 120 gr parmezaanse kaas
  • 60 gr pijnboompitjes
  • 80 gr rucola sla
  • 4 eetl ricottakaas
 
Bereiding
Neem een koekenpan en rooster de pijnboompitten goudbruin, zonder olie.
Warm de tortilla’s op in de magnetron volgens verpakking. Leg ze op een stuk aluminiumfolie. Het is steviger om ze straks op te rollen, het is niet noodzakelijk, maar wel handiger. Doe de pesto en de ricottakaas samen in een kommetje en roer deze door elkaar. Bestrijk de gehele tortilla met het pesto-ricotta mengsel en leg er per tortilla 2 plakken parmaham op. Strooi hierover de pijnboompitten, parmezaanse kaas en wat rucola. Rol de tortilla op doormiddel van de aluminiumfolie op en vouw de uiteinden dicht. (Als je de tortilla niet meteen wil serveren, kan je hem bewaren in de kolekast.) Haal de wraps uit de folie en snijd de uiteinden er af, snijd eventueel van de rest van de rol mooie plakken van ongeveer 3  a 4 cm en zet ze vast met een prikker.
 
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb