Kokos-fruitcake
Deze heerlijk luchtige cake heeft een frisse fruitige smaak en is perfect voor een high tea. makkelijk te bereiden en lacosevrij!
bereiding: 15 minuten
baktijd: 50 minuten
Ingrediënten
- 250 gram witte basterdsuiker
- 3 eieren
- 250 ml culinair vloeibaar
- 1 sinaasappel
- 250 gram bloem
- 2 el bakpoeder
- 25 gram gemalen kokos
- 200 gram ananas
bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de basterdsuiker los met de eieren en zout. Roer de boter er goed door. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng de bloem, het bakpoeder, de kokos, ananas en rasp door het eimengsel tot je een mooi, romig beslag hebt. Schep het beslag in de cakevorm en bak in het midden van de oven in ca. 50 minuten goudbruin en gaar.
Controleer met de satéprikker op gaarheid. Prik de satéprikker in het midden van de cake. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar!

Maak jouw eigen website met JouwWeb